Παγκόσμια ημέρα ηλεκτροκίνησης

9 Σεπτεμβρίου, 2024

Παγκόσμια-ημέρα-Ηλεκτροκίνησης

Στις 9 Σεπτεμβρίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης, μια ημέρα αφιερωμένη στη βιώσιμη κινητικότητα και τη μείωση των ρύπων στις αστικές μεταφορές. Η ηλεκτροκίνηση είναι ένας τρόπος να φροντίσουμε το μέλλον του πλανήτη μας και την ποιότητα ζωής στις πόλεις, προσφέροντας καθαρές και αποδοτικές λύσεις για τη μετακίνηση των πολιτών.

Η Monte Noulikas, εξειδικεύεται στην προμήθεια και κατασκευή αναβατήρων, που λειτουργούν ως μέσα μαζικής μεταφοράς για αστικές αλλά και τουριστικές περιοχές. Οι αναβατήρες που λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια, συμβάλλουν στην μείωση των καυσαερίων και την αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού φόρτου, με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον. Μέσα από την αθόρυβη και αποτελεσματική τους λειτουργία, προσφέρουν μια σύγχρονη και βιώσιμη επιλογή για τις καθημερινές μετακινήσεις και τη μεταφορά επισκεπτών.

Η δέσμευσή μας για βιώσιμη ανάπτυξη αντανακλάται σε κάθε αναβατήρα που κατασκευάζουμε, προωθώντας την καθαρή ενέργεια και συμβάλλοντας στη μείωση των εκπομπών ρύπων, για ένα πράσινο και ηλεκτρικό μέλλον.

αναβατήρες πόλεων

Colombia_Santiago de Cali_Mio Cable_2015_Urban_LEITNER

αναβατήρες πόλεων

Mexico-City-Cablebus-2021-URBAN_LEITNER

αναβατήρες πόλεων

Turkey_Ankara_Yenimahalle_2015_Urban_LEITNER

Go top