Εναέριο δίκτυο συγκοινωνιών στο Μεξικό

10 Μαΐου, 2024

Η Πόλη του Μεξικό αποτελεί παράδειγμα μίας πόλης που ανήκει στο μέλλον!

Λόγω του πληθυσμού της μητροπολιτικής περιοχής που ξεπερνά τα 22 εκατομμύρια, οι καθημερινές μετακινήσεις αποτελούσαν πρόκληση για όλους τους πολίτες. Έτσι, με τη βοήθεια της Leinter, κατασκευάστηκε το νέο σύστημα μετακίνησης με εναέριους αναβατήρες, καθιστώντας τις αστικές μετακινήσεις σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον.

Οι δύο γραμμές που είναι ήδη σε λειτουργία, Linea Roja και Linea Verde, διαμορφώνουν ένα πρωτοπόρο εναέριο δίκτυο δημόσιων συγκοινωνιών, που καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων. Πλέον οι μετακινήσεις προς τις καθημερινές δραστηριότητες δεν επιβαρύνουν το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης, ούτε διογκώνουν την ατμοσφαιρική ρύπανση. Ο χρόνος που διαρκεί μία διαδρομή, είναι λιγότερος, όχι μόνο βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών, αλλά και συνεισφέροντας στην προστασία του πλανήτη.

Με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια στην κατασκευή και τη συντήρηση αναβατήρων, η Monte Noulikas, ως σταθερή συνεργάτης της Leitner, αναλαμβάνει την υλοποίηση αντίστοιχων έργων, που στοχεύουν σε μία νέα εποχή για τις αστικές μεταφορές.

Go top