Αστικές μετακινήσεις με Mini Metro

25 Ιουνίου, 2024

Το μοναδικό Mini Metro είναι ένας γρήγορος και περιβαλλοντικά βιώσιμος τρόπος μετακίνησης, που μπορεί να καλύψει πληθώρα αναγκών, ενώ μπορεί να εξυπηρετήσει καθημερινά χιλιάδες επιβάτες.

Ένα σύστημα Mini Metro μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο αστικών μεταφορών ενώνοντας μικρές αποστάσεις μεταξύ περιοχών με ίδια ή διαφορετικά υψόμετρα. Ακόμα, είναι ένα ιδανικό μέσο για την σύνδεση μεταξύ αφετηρίας και τερματισμού σε αεροδρόμια ή σταθμούς μετρό και διαφορετικά τμήματα σε εμπορικά κέντρα ή και πανεπιστήμια, αντικαθιστώντας λεωφορεία, αυτοκίνητα, τραμ ή άλλους τρόπους μετακίνησης.

Συστήματα Mini Metro που έχουν κατασκευαστεί στο παρελθόν από την Leitner, αφορούν ακόμα και μεταφορές σε περιοχές πόλεων με υψηλότερο υψόμετρο, χρησιμοποιώντας τα έτσι ως αναβατήρες. Για παράδειγμα στην Ιταλική πόλη Περούτζια κατασκευάστηκε σύστημα Mini Metro, με τη διαδρομή να ξεκινά από χώρο στάθμευσης σε χαμηλό υψόμετρο και να καταλήγει στον λόφο που είναι χτισμένη η ιστορική πόλη, μεταφέροντας ως και 3.5 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως.

Η Monte Noulikas αναλαμβάνει την εγκατάσταση και τοποθέτηση συστημάτων Mini Metro σε τουριστικές αλλά και αστικές περιοχές, προσφέροντας μοναδικές λύσεις για όλες τις ανάγκες.

 

Go top